Shpallen zgjedhjet në BFI

BFI ka shpallur zgjedhjet për Reisin e ri. Këtë e ka konfirmuar edhe vetë ushtruesi i detyrës, Reis i BFI-së, Shaqir Fetahu, i cili për Alsat tha “Po, zgjedhjet janë shpallur, është caktuar Komisioni për Organizimin e Zgjedhjeve i cili do të vendos edhe për datën dhe kushtet e zgjedhjeve”. Për momentin nuk dihet se kush do të jenë kandidatët që do të garojnë për të marrë kryesimin e BFI-së.

Nga BFI njoftojnë se në mbledhjen e mbajtur sot kanë emëruar edhe myftitë e rinj. Nasir Rexhepi u emërua Myfti i Myftinisë së BFI-së Shtip, Reshat Kaçallniku u emërua myfti në Dibër, Amit Rasimi u emërua myfti i Myftinisë në Manastir dhe Qamil Rushiti, myfti i BFI-së në Kërçovë.
Shpallja e zgjedhjeve në BFI pason gjashtë muaj pasi u shkarkua Sulejman Rexhepi. Për kaq kohë, myftiu i Gostivarit, Shaqir Fetahu e ushtron detyrën Reis i BFI-së.

Baby Boo