Shpallet konkursi për anëtarë të rinj në KSHZ


Kuvendi votoi me 88 vota “pro” dhe asnjë “kundër“ shpalljen e konkursit për anëtarët e rinj ttë KSHZ-së.

Me këtë miratim i hapet rruga KSHZ-së për një përbërje të plotë, pas shumë muajsh mungesa pas dorëheqjeve të një pjesë të madhe të anëtarëve pas skandalit me pagat.

Por normalisht në fillim do të duhet të paraqiten kandidatët për këto vende të lira.

Siç dihet, kryetari i këtij institucioni duhet të propozohet nga opozita. Ndërsa në këto momente sapo ka filluar diskutimi për votimin e ministrave dhe zëvendësministrave të rinj.