Shoshi: “Njerëz që siguruan tranzicionin në Kosovë, që e udhëheqen lu*ftën e që e ndërtuan paqen”


Sot kanë bërë paraqitjen e tyre të parë para Gjykatës Speciale ish zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi dhe ish përfaqësuesi politik i UÇK-së Hashim Thaçi.

E Pas paraqitjeve të tyre ka reaguar përmes një shkrimi në Facebook deputetja e PDK-së, Ariana Musliu-Shoshi.

Ajo ka thënë se kapitullin të cilin e nisën sot ata do të jenë kapitujt përfundimtar të ndërtimit të asaj që bashkë me qindra-mijëra luf*tëtarër e kishin nisur dy dekada më parë. Kosovën e çliruar të pavarur demokratike dhe sovrane.

Musliu-Shoshi tutje ka thënë se procesi gjyqësor ndaj tyre po nis në muajin më të lavdishëm të kombit shqiptar.