Shoqëruesja e dhomës tr*onditi me komentin për vd*ekjen e 21-vjeçares, reagon gjin*ekologu

Më 10 korrik në Mjekësinë Sportive ka vd*ekur një le*honë 21-vjeçare si pasojë e infek*timit me COVID-19.

Baby Boo

Vikt*ima po atë ditë në orët e pasdites kishte kryer lindjen me pre*rje cez*ariane. Ajo ishte nga Komuna e Podujevës. Menjëherë pas lajmit të vde*kjes së saj, një komentuese në Facebook e cila tha se kishte qëndruar në një dhomë me të n*djerën, e ka ak*uzuar gjinek*olokun e Klinikës Gjinekologjike në QKUK, Naser Berisha dhe Mirsada Paqarada.


Por gjine*kologu Naser Berisha ka reaguar përmes një shkrimi në Facebook, ku tha se ngjarja për të cilën ka treguar komentuesja është sh*pifje. Berisha ka shpjeguar sesi ka rrjedhur ngjarja që kur e ndjera u pranua në spital.