Shoqërohen në polici dy austriak në Gostivar, u kapën me…

Një orë pas mesnatës, në Gostivar, janë kapur nga policia B.S. (22) dhe L.S. (24) nga Linzi i Austrisë.

Baby Boo

Siç njofton Ministria e Brendshme, tek ata është gjetur lëndë narkotike.

Më tepër informacione do të jepen pas plotësimit të plotë të dokumentacionit në lidhje me rastin.