Shoferi 11-vjeçar i autobusit në Gjakovë

Rrugëve të ngarkuara nuk e lejojnë të lëvizë, por një 11-vjeçar nga Gjakova, nuk është se ka problem që edhe në kushtet të tilla ta ngas një automjet gjigant, percjell Fakte.

Baby Boo

Olti Gjoshi, që këtë vjeshtë del në klasën e gjashtë, tashmë është mjeshtër i drejtimit të autobusit, njofton Klan Kosova.

Ai ka thënë se qysh kur kishte tetë vjet kishte dëshirë ta vozisë autobusin.

“Unë isha me vëllaun, atëherë kur i kam pas vetëm tetë vjeç, dhe unë me vëllaun ishim vetëm me autobus dhe mu më pëlqeu me vozit dhe hajt ta provoj. Në fillim i kam bo disa gabime”, ka thënë 13-vjeçari.


Restorant Lumare