Shkurte Fejza: Ua kujtoj politikanëve, edhe ne artistët jemi njerëz kemi familje

Ka më shumë se një vit që e gjithë bota është duke u përballur me virusin famëkeq coronavirusin.
Covid 19 marsin e vitit të kaluar ka arritur edhe në Kosovë, kështu duke shkaktuar dëme të mëdha shëndetësore por edhe ekonomike.

Baby Boo

Qeveritë janë detyruar që ta luftojnë pandeminë me masa ta ndryshme, ani pse shumica prej masave nuk kanë qenë të kënaqshme nga shumica e popullsisë por edhe e afaritstëv e artistëve.
Madje, këngëtaret vitin e kaluar edhe kanë mbajtur protestë me shkas që t’iu lejohet aktiviteti i tyre.

E kundrejt këtyre masave janë mllefosur shumica e këngëtarëve të cilët mllefin ndaj qeverise e kanë shprehur në rrjetet sociale me shkrime të ndryshme.
Edhe sot Shkurte Fejza ka reaguar me një shkrim të qëlluar duke iu rikujtuar politikanëve që edhe artistët janë pjesë e shoqërisë dhe njëherisht edhe ata kanë për të mbajtë familje, e nuk kanë të ardhura tash e një vit, pa koncerte e mbrëmje muzikore.

https://www.instagram.com/shkurte.fejza/?utm_source=ig_embed