Shkurte Fejza flet për 2020: Viti i pandemisë, pa dasma e gëzime dhe pa ekonomi

Viti 2020 për pothuajse të gjitha ka qenë një nga vitet më të errëta për shkak të pandemisë së coronavirusit.
Ky vit ka ‘goditur’ rëndë edhe fushën e artit, ndërsa një reagim për fundvit ka bërë edhe artistja Shkurte Fejza.
Kjo e fundit ka përshkruar vitin 2020 me gjithë sfidat që solli, e po ashtu ka uruar ndjekësit për një vit më të mirë.

Baby Boo

Lexo shkrimin e plotë
https://www.instagram.com/p/CJdVc64DlcS/