Shkupjania tetëmbëdhjetë vjeçare është rrahur nga një person i panjohur


Shkupjania tetëmbëdhjetë vjeçare është rrahur nga një person i panjohur kur është futur në një diskotekë, transmeton Almakos.

Sipas policisë, dje në mëngjes në orën 05.50 në Stacionin Policor Karposh, A.V.(148) nga Shkupi ka lajmëruar se ditën e njëjtë rreth orës 03.00 në diskotekë në Parkun e Qytetit është rrahur fizikisht nga një person i panjohur. Kur është futur në diskotekë dhe derisa ka hipur në shkallë për katin lart, fizikisht është sulmuar nga një person i panjohur.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit./Almakos/