Shkupjani në Lumin Vardar kap peshkun mbi 80kg (VIDEO)

Në afërsi të Velesit, respektivisht në rrjedhat e Lumit Vardar është kapur një peshk me peshë mbi 80 kg dhe gjatësi mbi 2 metra. Peshku është i llojit Som, ndërkaq është kapur nga i riu nga Shkupi, Nazmi Aktashi. Ky lloj i peshkut është prezent në ujërat e Lumit Vardar por që është vështirë i kapshëm.

Baby Boo