Shkupjani ma*shtron të afërmen nga Kanada, i mori 50,000 euro për terapi të rre*me kundër dr*ogës për djalin e saj


Një grua nga Kanada që jeton në Shkup raportoi se i afërmi e saj e ka mashtruar për një shumë prej rreth 50,000 eurosh, kumton Ministria e Brendshme.

“Më 17 shtator 2021 në orën 16:00 në Stacionin Policor të lagjes Aerodrom, një grua 48-vjeçare nga Kanada, me banim në Shkup, raportoi se në periudhën nga qershori deri në gusht të këtij viti ajo ishte ma*shtruar për një shumë prej rreth 50,000 euro nga i afërmi i saj Gj.Н. nga Shkupi. Sipas raportit, pasi djali i saj 21-vjeçar erdhi në Shkup, nëna e ankueses vuri re një sjellje të çuditshme tek ai në qershor dhe e ndau problemin me të afërmin e tyre J.N., i cili i tha asaj se djali i saj ndoshta kishte një problem dr*oge dhe i ofroi për të ndihmuar në trajtimin e tij me ndonjë terapi të shtrenjtë. Siç u raportua, ankuesi u pajtua dhe në disa raste i dha L.N. rreth 50,000 euro, por në fund të korrikut ajo gjithashtu erdhi në Shkup dhe dyshoi për terapinë që po merrte djali i saj, pas së cilës ajo e raportoi atë në polici. “Rasti u raportua në Prokurorin Publik dhe po merren masa për zbardhjen e tij”, thuhet në njoftimin e policisë.