Shkupjanët, ish luftëtarët e Ramushit bashkohen për në Gloxhan

Bashkëluftëtarët e gjeneralit dhe kryeministrit të Kosovës , Ramush Haradinaj nga Shkupi sot kanë udhëtuar për në Glloxhan, njofton agjencia e lajmeve INA. Ata kanë qëndruar në konakun e Haradinajt për ta ngushëlluar për babanë e tij, i cili ndërroi jetë para
disa ditëve. Të gjithë shokët e luftës nga Maqedonia i kanë shprehur ngushëllime, duket zbutur dhe ndarë sado pak dhembjem me Haradinaj./INA/

Baby Boo