Shkupi goditet nga erërat e fuqishme (Video)


Filluan ndryshimet e motit të paralajmëruara nga DPHM me erëra të përforcuara si dhe me rënje të temperaturave.Temperatura ditore në pjesën më të madhe të vendit do të ulet për rreth 10 gradë Celsius, ndërsa në disa vende edhe për 15 gradë Celsius./PC

Baby Boo