Shkupi gjatë orës policore (VIDEO)

Në tërë territorin e vendit tashmë prej ditës së djeshme ka filluar ora policore pre 61 orëve, ndërsa do të zgjasë deri mëngjesin e së hënës.

Baby Boo

Për fundjavë në Shkup nuk do të funksionojë transporti publik. Prej të hënën, lëvizja e tyre do të reduktohet.

Autobusët do të qarkullojnë prej orës 7 deri orën 9 të mëngjesit dhe prej orës 13 deri më orën 16.