Shkupi fton qytetarët t’i bashkangjiten protestës: Protesto, xhepin tënd shpëto!

Protestat kundër EVN-së do të vazhdojnë në shumë qytete ndër to është edhe qyteti i Shkupit. Të gjithë qytetarët mund ti bashkangjiten protestës në Shkup në 4 Shtator ora 19:00 përpara Qeverisë së RMV!

Baby Boo

Organizatorët e kësaj proteste janë profesorë unoversitar, aktivistë, rini dhe mbi te gjitha qytetarë nga të gjitha nacionalitetet.

Qeveria është pushteti që kontrollon kompanitë fitimprurëse që grabisin xhepin e qytetarit dhe ndaj vendosën qeverisë ti drejtohen përpara dere!
Ejani që të ndalojmë vjedhjen!