Shkup, vetura përplas një fëmijë (FOTO)

Sipas informacioneve të fundit të konfirmuara nga policia, një i mitur është lënduar dhe dërguar në spital pasi u përplas nga vetura “Opel”, në lagjen Aerodrom në Shkup, mëson Pa Censurë.
Nuk ka informacione për gjendjen shëndetësore të tij.
Fatkeqësia ndodhi rreth orës 13 në rrugën Simeon Kavraikov në Aerodrom të Shkupit, në afërsi të objektit të ri të ndërtuar Porta Aerodrom. Policia kryen hetime në vendin e ngjarjes që të përcaktojë shhkaqet e fatkeqsisë.

Baby Boo