Shkup, treni sulmohet me pushkë

Pasditen e djeshme, gjatë orës policore, gjegjësisht në ora 17:00 është raportuar se një grup i të miturve në Stacionin Hekurudhor Shkup-Veri kanë gjuajtur me pushkë ajrore trenin e mallrave që po qarkullonte në relacion Trubarevë-Jankoviç. Policia njofton se janë thyer xhamat e lokomotivës dhe se fatmirësisht nuk ka persona të lënduar.

Baby Boo