Shkup: Sot publikohet raporti i parë i punës së PSP-së

Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta publikojë raportin e parë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), percjell Fakte.

Baby Boo Tinex

Në prezantimin që do të mbahet gjatë pasdites, do të marrë pjesë edhe shefi i OSBE-së, Xhefri Gollstin dhe prokurorja speciale, Katica Janeva.

Është paralajmëruar edhe fjalim i ish gjykatësese në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut, Mirjana Llazarova Trajkovska e cila do të flasë për PSP-në në prizmin e praktikës së gjykatës evropiane dhe standardeve evropiane për sundim të së drejtës./Portalb

Restorant Lumare