Shkup: Shuplaka për shkak të votimit në referendum


Shkupjani I.E. (44) ka paraqitur dje në polici se ka qenë fizikisht dhe verbalisht i sulmuar për shkak të voyimit në referendum.

Ai në lokal të Shkupit është takuar me J.L.(33), me të cilin kanë filluar konflikt verbal në lidhje me referendumin.

I.E. ka deklaruar se sulmuesi fillimisht në mënyrë verbale, e më pas i ka mëshuar shuplakë. Policia po ndërmerr masa për zbardhjen e rastit./