Shkup, kafeteria e parë për femra (FOTO)


Ne rrjetet sociale është lajmëruar se në Shkup që nga data 15 mars, ka filluar me punë kafeteria e parë vetëm për gra, me kushte speciale islame ku nga mikpritja shërbimi dhe përcjellja janë të gjithë nga gratë.

Elhamdulilah. Kafiteria e parë në Shkup e cila është e hapur vetëm për gra me kushte speciale islame ku nga mikpritja shërbimi dhe përcjellja janë të gjithë punëtorët Gra.
Zoti e shpërbleft pronarin për këtë iniciativ.
Orari i punës: 10h – 20h.Jeni të mirëseardhura”
Thuhet në njoftimin për hapjen e kafeterisë.

Baby Boo