Shkup, gjenden dy trupa të pajetë në një shtëpi


Ministria e Punëve të Brendshme informon se dje, rreth orës 20:26 në Sektorin për Punë të Brendshme Shkup është paraqitur se në një shtëpi në rrugën e Prizrenit janë gjetur dy trupa pa shenje jete.

Vik*timat janë L.B( 91) dhe i i biri i saj M.B (57).

Nga Ndihma e Shpejt kanë konstatuar se është vde*kje pa shenja të dhu*nës, ndërsa më urdhër të Prokurorit publik, trupat janë marrë për obduskion për të zbuluar arsyen e vd*ekjes.

Baby Boo