Shkup, disa vendbanime nesër pa ujë

NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” kumtoi se shfrytëzuesit nga Autokomanda – pjesa e epërme nesër do të kenë ndërprerje në furnizimin me ujë për shkak të defektit të brendshëm të ujit në trafostacionin e EVN-së në parkun e Gazi Babës.

Baby Boo

Furnizimi me ujë do të ndërpritet në periudhën prej orës 10 deri në përfundimin e punës.