Shkup: Banorët e Gërçecit sërish pr*otestojnë për energjinë elektrike

Sërish kanë protestuar banorë të Gërçec dhe Krushopek të Komunës së Sarajit për shkak të problemeve që kanë me energjinë elektrike. Ata janë mbledhur para objektit të kompanisë EVN në Lagjen Gjorçe Petrov, ku kanë parlajamëruar edhe masa radikale – bllokimin e austostradës, nëse nuk zgjidhet problemi.

Edhe sot ata kanë realizuar një takim me përfaqësues të kësaj kompanie por duket se takimi nuk ka prodhuar ndonjë rezultat.
Banorët ankohen se tash e 20 vjet kanë probleme me rrymën elektrike. Disa prej tyre deklaruan se thjesht duam atë që e paguajmë. Sipas tyre, nëse dikush nuk paguan atëherë gjtja e tyre është çështje e EVN-së dhe policisë.

Baby Boo