Shkolla “Istigball” merr vendim skandaloz për nxënësit që dhunuan me dashje një nxënës tjetër! Prindi i revoltuar nesër në press konferencë!


Deklarata e prindërit:

Deklarate
Te nderuara media me date 29.03.2024 disa femije ne shkollen Istigball Tetove ne menyre te organizuara kane hedhur djalin tim 13 vjecar deri ne tavan dhe e kane lene qellimisht te bjere ne toke duke i shkaktuar humbje te vetedijes dhe demtime te renda fizike si thyerje te krahut, thyerje te dhembeve, nofullles se siperme, demtim te kokes dhe pjeseve te tjera te trupit. Pas gjith ktyre demtimeve Stafi i shkoles nuk ka thire as ndihmen e shpejte, por e kam transptuar persoonallisht me veture ne gjendje te rende.Rasti eshte paraqitur ne polici. Kemi pritur 3 jave shkolla te mer nje mase pedagjike institucinale per femijet pjesmares. Masa ndeshkuese qe eshte marre nga Shkolla Istigball sot na u kumtua verballisht ne mbledhje te prinderve ( nuk na u dha me dokument- perkunder insistimit tone) eshte:

E gjith klasa eshte transferuar në një klase te vogel ne podrum. Ky eshte vendim banal pa asnje baze te rregullores pedagogjike dhe kerkoj pergjegjsi institucionale per te gjitha leshimet dhe pergjegjesi instituciale per kete rast. Ne munges te reagimit institucinal Ju ftoj neser ne 0ra 12:00 para shkolles Istigball te jap deklaraten publike si prind per kete rast.
Ju bashkangjes edhe fotot e femijes se demtuar. Ju lus dhe ju falemnderoj paraprakisht per mbeshtetjen tua
Prindi Lleja M.Iljazi

Po çfarë ndodhi: Pa Censurë ka raportuar për këtë rast ku mund ta lexoni të plotë KETU!