Shkojnë për të rregulluar flokët, Fero dhe Shefqet Krasniqi pozojnë së bashku


Reperi Fero është takuar me imamin e njohur kosovar, Shefqet Krasniqi.
Në rrjetet sociale, ata kanë publikuar një fotografi së bashku, teksa kishin shkuar për të rregulluar flokët.

E postimi i fotos me dy personalitete me profesione krejtësisht të ndryshme, u prit me komente të llojllojshme nga qytetarët.