Shkojnë në Mavrorë për vikend, rrihen burrë e grue bëhen për Spital!

Dje (1-mars) në ora 10.00, në SPB-Tetovë është denoncuar se në një vikend shtëpi në Mavrovë, ku kanë qëndruar dy bashkëshortë nga Shkupi, të moshës 25 dhe 34-vjeçe, ka ndodhur një përleshje fizikie në mes tyre, ku e kane dëmtuar pjesën e brendshme të objektit, kurse kanë pësuar edhe më shumë lëndime trupore.

Baby Boo

Dy personat në fjalë, janë privuar nga liria dhe janë mabajtuar në Njësinë policore Mavrovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit./Pa Censure