Shkoi në këmbimore për t’i konvertuar 20 mijë franga në euro, hajni e grushton dhe ia vjedhë paratë (VIDEO)


Një person erdhi për t’i konvertuar 20 mijë frangat e tij në euro, në një këmbimore në Prizren, por ai nuk e dinte se aty do të gjendej një ha*jn i cili ishte në pritje të rasteve të tilla, ku filloi aks*ionin për vj*edhjen e parave.

Ai ia mori vi*ktimës paratë nga dora dhe më pas e go*diti, por, vi*ktima nuk u ndal aty dhe filloi ta ndjekë duke kërkuar ndihmë nga qytetarët tjerë që gjendeshin në rrugë.
E njëri prej tyre që i erdhi në ndihmë, po ashtu u grushtua nga ha*jni recidivist.
Por, pas disa ten*timeve, i dyshuar u arr*estua me ndihmën e një patrolle të policisë që gjendej aty afër.

Zëdhënësi i Policisë së Prizrenit, Shaban Osmanollaj, tregoi në Edicioni Special se pas kapjes, ha*jnit iu janë marrë paratë dhe është dërguar në mbajtje. Por, ky nuk ishte rasti i parë i te*ntim vj*edhjes nga ky qytetar.
Ai të njëjtën gjë e provoi edhe javën e kaluar, ku edhe pati sukses, duke i vj*edhur një mijë e 800 euro në po të njëjtën këmbimore, si dhe kishte disa vepra tjera penale të regjistruara.