Shkendia tregon mashkullin ideal për të: Duhet me qenë pesë vakli


Shkendije Mujaj ka qenë e ftuar në emisionin District, të dielën që e lamë pas.

Ajo ka folur për çdo gjë rreth saj, madje, edhe për mashkullin ideal për të.

Shkenda tha se partneri i saj duhet të jetë falës i namazit dhe të mos i shikojë femra tjera.

Për më shumë, ndiqeni videon:

VIDEO