Shkat*ërrimi i automjeteve ushtarake: Azerbajxhani publikon pamje nga dita e pestë e konfliktit me Armeninë


Konf*liktet vazhduan edhe për ditën e pestë me radhë mes Armenisë e Azerbajxhanit, derisa vendet e mëdha si SHBA’të, Franca e Rusia u kanë bërë thirrje për ar*mëpushim, kjo është refuzuar nga dy palët.
Mediat azerbajxhanase vazhdimisht kanë publikuar pamje nga konf*likti, si shkat*ërrimin e tankeve, aeroplanëve e pajisjeve tjera ushtarake të Armenisë.

Së fundmi ata kanë publikuar imazhe të reja nga ajo siç e quajnë ata ‘’çlirimi i territoreve nga ushtria azerbajxhanase’’, të cilat i kanë shpërndarë në rrjetet sociale.
Pamjet tregojnë trupat e ushtarëve armen dhe automjetet e tyre të blinduara të cilat janë shkat*ërruar.
Këto media kanë publikuar gjithashtu momentin kur god*asin kolonat ushtarake të Armenisë, e që sipas tyre të gjitha këto pamje vinë nga Ministria e Mbrojtjes.

Baby Boo