Shkarkohet drejtoresha e Inspektoratit Shëndetësor


Në mbledhjen e sotme, Qeveria e shkarkoi Irinka Sotirova-Buhova nga detyra u.d. drejtoreshë e Inspektoratit Sanitar dhe Shëndetësor, me kërkesë të saj. Siç informojnë nga qendra për informim e Qeverisë, për u.d. drejtor të Inspektoratit Sanitar dhe Shëndetësor është emëruar Renata Mlladenovskën.

Baby Boo