Shkarkohet Arif Hasani nga posti i fuqishëm në polici, emërohet kuadër i Aleancës


Një kuadër i propozuar nga Aleanca për Shqiptarët do të jetë zëvendësdrejtor i Byrosë për Siguri Publike pranë MPB-së së Maqedonisë së Veriut.

Bëhet fjalë për Arben Jasharin, profesionist dhe kuadër në MPB, i cili do ta zëvendësoj zëvendësdrejtorin e deritanishëm, Arif Asani, i afërt me BDI-në. Asani jeton në Shkup, ndërsa është me origjinë nga Gostivari

Baby Boo