Shkak maska, sherr mes grave në dyqan

Disa pamje që po qarkullojnë së fundmi në rrjetet sociale tregojnë një grua në një dyqan në Londër e cila su*lmon një blerëse tjetër pasi ajo refuzoi të vendoste maskën.
Në video shihet momenti kur gruaja e go8det gruan tjetër me kokë.

Baby Shop Charli

Në dalje të dyqanit ishin një grup grash të cilat po prisnin radhë për të hyrë në dyqan teksa njëra refuzoi të vendoste maskën.
Pasi futet brenda, su*lmuesja grushton dhe shkelmon gruan tjetër që ishte shtrirë në tokë ndërsa një anëtar i stafit duket se qëndron duke parë.
Një grua e tretë përpiqet të ndalojë një burrë që filmon su*lmin ndërsa kalimtarët e tjerë hyjnë për të ndaluar sherrin.

Restorant Lumare