Shiu dhe erërat rrëzojnë drunjtë, kështu duket Çairçanja pas motit të keq (FOTO+VIDEO)

Shkupin e ka kapluar shiu dhe erërat e forta të cilat kanë shkaktuar edhe bllokimin e një korsie rrugore pasi ka rrëzuar pemët e mbjella në disa vende.
Baby Boo