Shitja e tokës shtetërore, Hoxha: As nuk mendojmë ta tërheqim propozim ligjin

Ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha, thotë se në Qeveri as nuk mendohet që të tërhiqet propozim ligji për shitjen e tokës shtetërore. Debati publik ka përfunduar dhe ligji nuk do tërhiqet, shprehet ai. Sipas versionit fillestar të propozimit, çmimin e cakton Qeveria, ndërsa nuk mund të jetë më i ulët nga 0.30 euro për metër katror, e as më i lartë se 1 euro për metër katror. Hoxha pohon se në të ardhmen do të mbahen edhe dy ose 3 debate publike ku do të marrin pjesë palët e prekura sipas rajoneve.

Baby Boo

“Mendoj se absolutisht nuk ka asnjë nevojë për këtë, as nuk mendojmë ta tërheqim propozimin, sepse vlerësojmë se është ligj që do të kontribuojë shumë në zhvillimin e bujqësisë, në pjesën e të ardhurave në buxhet dhe investime”, deklaroi ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha.

Restorant Lumare