Shitet banesë, zgjidhje e përhershme për ju!


Imagjinoni mëngjese të rrethuara me një gjelbërim të bollshëm, duke pasur gjithçka që dëshironi vetëm një hap larg jush dhe të jeni pjesë e ritmit të ri urban.

Të jesh pjesë e East Gate Living është më shumë sesa thjesht të blesh një shtëpi të re, pasi bëhesh pjesë e vizionit të Shkupi East Gate që do të thotë një stil i ri i jetes moderne.

Ju mund të gjeni vendbanimin tuaj të përshtatshëm në B1,ku mund të kontaktoni në nr: 071 868 607 për informata të detajuara!

Duke filluar nga apartamentet me kopshte të gjëra e të gjelbërta e deri në zonat e hapura të tarracave kaskade në katet e secilës ndërtesë, nuk ka asnjë pamje që nuk është e pasuruar me gjelbërim.

Distanca ndërmjet ndërtesave prej 50 m jep një mundësi perfekte për të shijuar zonat e gjelbërta ku qiramarrësit dhe vizitorët mund të pushojnë duke bërë një shëtitje të shkurtër, si dhe çdo prind të kënaqet duke parë fëmijët e tyre duke lozur lirshëm në terrenet e lojërave të fëmijëve, m’u përpara vatrës së tyre.

Të gjitha detajet i gjeni në web faqen www.akinvest.mk

Baby Boo