Shiste barna dhe lëndë narkotike, arrestohet banori nga Vizbegu


Sektori për Punë të Brendshme Shkup, ngriti padi penale kundër BR (20) për shkak të ekzistencës së bazës për dyshimin se ka kryer veprën “Prodhimi dhe lëshimi i paautorizuar i barnave narkotike, drogave, substancave psikotrope dhe prekursorëve “, vepër e dënueshme sipas nenit 215 të Kodit Penal të Republikës së Maqedonisë.

Më 23 prill 2018,policia u bazua në urdhërin e gjykatës dhe zyrtarët policorë kontrolluan shtëpinë dhe mjediset e tjera të BR. në fshatin Vizbeg. Gjatë kërkimit, u gjetën katër pako
materie bimore dhe një peshore me mbetje bimore.

Artikujt e gjetur u konfiskuan dhe u dhanë për dëshmi të ekspertëve, R.R u privua nga liria e tij, u mbajtur në Stacionin e Policisë në Gazi Babë.

Nga ekspertiza u konstatua se lënda bimore është narkotike.