Shipkovicasit paralajmërojnë eskalim të situatës. Ja pse!

Deri në Pa Censurë banorët e Shipkovicës, kanë shprehur shqetësimin e tyre mbi dy vilat të cilat po ndërtohen nga shtetas kroat, në vendin e quajtur “Xhibre Skenderit” ose vendi i njohur ndryshe si “Jellak”.

LEXO: Kroatët ndërtojnë shtëpi vikendi tek “Stanet e Shipkovicës”, protestojnë vendasit!

Baby Boo

Pasi inspektoriati komunal nuk ka marrë masa, banorët e Shipkovicës paralajmërojnë protesta:

Kush është ky që po nderton!

Ju lutemi që të meren masa nga komuna e Tetovës për personat e ardhur nga venet e tjera që ndertojn shtepi te vogla banimi në bjeshken e fshatit shipkovicë pa leje.

Si mund te nodhe kjo?
Nga kush e ka mar lejen?
Naper mjet cilit person ky person ka ardhur ketu?

Nese nuk meren masa nga komuna dhe policia, at`her do te eskaloj situata. shpresoj qe tu shkoj ne vesh ky lajm komunes di dhe kryesis se shipkovicës. shkrujnë banorët!