Shilegov: “Punojmë për rrethrrotullim të ri në Momin Potok“


Vazhdojmë me prezantimin e zgjidhjeve për të cilat tani më po punohet në qytetin tonë dhe që do të mundësojnë qytetit tonë deri në vitin 2024 të bëhet metropol e vërtet evropiane, zgjidhje që mundësojnë zgjidhje për kaosin e komunikacionit në qytetin tonë, zgjidhje që mundësojnë komunikacion më të shpejtë urban në Shkup, theksoi në konferencën e sotme për shtyp Petre Shilegov kandidat për mandatin e dytë për qytetin e Shkupit nga LSDM-ja dhe koalicioni.