Shikoni se si gruaja arrin të vjedh arin dhe të ikë (Video)

Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me poshte. Ngjarja ka ndodhur në Stamboll

Baby Boo

Screen-Recording-20220312-003037