Shikoni çfarë ju bën rritja me hormone perimeve!


Në këtë fotografi që na kanë dërguar ndjekësit e Pa Censurë shihet një lakër e ‘çorientuar’ si rezultat i rritjes artificiale!

Kohëve të fundit rritja artificiale e pemëve dhe perimeve po raportohet çdo ditë e më shumë në media.

Inspektoriati ushqimorë urgjentisht duhet të merr masa për produktet që kemi në treg.

Baby Boo