Shije e re, e preferuar për këtë verë! (FOTO)

Restorant Burimi Tre Vertok, së fundmi ka sjellur në tryezë një shije të re të përgatitjes së peshkut.

Kjo risi vjen si rezultat i fluksit të madh të vizitorëve të cilët cdo ditë e më shumë vizitojnë restorantin. Andaj edhe pronarët kanë vendosur që të sjellin këtë verë edhe nje shije shtesë, e re dhe shumë e preferuar këtë verë.

Ne restorant Burimi ju mund të shijoni një sërë specialitetesh, me një meny të pasur, pamje panoramike dhe ambient të përsosur vetëm për të kaluar disa çaste, duke u freskuar si nga burimi i lumit njashtu edhe nga pijet dhe ushqimet që i ofron restoranti i cili mban emrin e vendit ku është përqendruar.

Restorant “Burimi Vërtok Tre” është vendi ideal për ju.

Baby Boo