Shfaqej ‘bombë’ në Instagram, Fifit i dalin në pah linjat e vërteta trupore pasi hyri në “Big Brother”


Fifi është bërë pjesë e “Big Brother VIP”.
Çdo ditë kujdeset të krijoi storie të ndryshme, teksa nuk heziton të flas edhe për jetën private.

Ajo çka bie në sy është pamja e saj, e cila është tejet zhgënjyese në krahasim me atë që kemi rastin ta shohim në Instagram.

“Viptebllokut” kanë publikuar një imazh duke krahasuar linjat e saj brenda emisionit dhe në rrjetet sociale.

Përveç fytyrës në të cilën ka bërë editime të shumta, aty vërejmë që Fifi ka shtuar peshë duke pasur linja krejt ndryshe nga ç’jemi mësuar ta shohim.