Sheshi Skenderbeu, fillon fushata e madhe humanitare “Ti je lulediell” (FOTO)


Në prani të kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë z. Talat Xhaferi, zëvendës kryeministrit për çështje europiane Bujar Osmani, deputetë dhe figura tjera të politikës vendore u ndez drita e lulediellit e vendosur në Sheshin “Skenderbeu” për të shpallur të hapur zyrtarisht fushatën humanitare “Ti je lulediell” të kryesuar nga prezentuesja e njohur e ekraneve televizive në Shqipëri Albana Osmani dhe shumë veprimtarë human pjesë të fondacionit të saj.

Me këtë rast, kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu apelon: “Le ti bashkangjitemi këtij aksioni me dinjitet e vullnet të plotë duke blerë produktet e krijuara me shumë dashuri e përkushtim – fanellat me logon e lulediellit për tu bërë pjesë e misionit për të lehtësuar sadopak dhimbjen dhe kohën e vështirë me të cilën vogëlushët e prekur nga kanceri po përballen.”

Mjetet finansiare të grumbulluara nga kjo fushatë bamirëse do të dërgohen në Repartin e onkohematologjisë në kuadër të Spitalit Shtetëror “Nëna Terezë” ku po kurohen fëmijët e prekur nga sëmundjet e ndryshme të gjakut / kancer / leukemi.

Bëhu edhe ti arsye e buzëqeshjes dhe shërimit!

Blej një fanellë me logon e lulediellit!