Sheshel në gjendje të rëndë shtrihet në spital, i rikthehet kanceri

Lideri i Partisë Radikale Serbe, Vojislav Sheshelj iu nënshtrua operacionit dje në Beograd për shkak të ndryshimeve patologjike në qafë, kanceri ka formuar metastaza.

Baby Boo

Shesheli u operua në në Kirurgjisë Departamentit të Maksilofaciale, në Beograd, për shkak të ndryshimeve patologjike në gjëndra.

Për shkak të kanceri Shesheli ishte liruar nga Haga

Ai ishte diagnostikuar me kancer në zorrën e trashë dhe metastaza në mëlçi.

Restorant Lumare