Shënon rritje numri i të sëmurëve me Covid-19 nëpër çerdhe

Dy javët e fundit numri i të sëmurëve me Covid-19 nëpër çerdhe po rritet, por në përgjithësi gjendja e tyre shëndetësore është e mirë. Që nga hapja e çerdheve gjithsej janë infektuar 18 fëmijë dhe 55 të punësuar, informoi ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska.

Baby Boo

“Po e ndjekim situatën. Po marrim vendime së bashku me pushtetin lokal, për shkak se gjithkund gjendja epidemiologjike është e njëjtë. Kapitali më i rëndësishëm është shëndeti i qytetarëve dhe të rinjve”, tha Jagoda Shahpaska, ministre e Punës dhe Politikës Sociale.

Për momentin në izolim janë 309 fëmijë dhe rreth 50 të punësuar nëpër çerdhe.