Shënohet Dita e të pagjeturve në Mitrovicë


Sot shënohet Dita e të pagjeturve në Mitrovicë.

Aktivitetet janë organizuar nga Komuna e Mitrovicës në koordinim me Shoqatën “Zëri i Prindërve”. Ceremonia fillon te Shtëpia Muze në Lagjen e Boshnjakëve, me vendosjen e luleve.

Kurse do të bëhen homazhe dhe vendosen kurora lulesh në varrezat e martirëve në Shipol.

Baby Boo