Shenki Versace mbulon me para këngëtaren e njohur serbe Sandra Afrika(VIDEO)

Shenki Versace mbrëmë gjatë festimit të vitit të ri ka mbuluar me para këngëtaren serbe Sandra Afrika. Ajo ka kënduar vetëm për të dhe shoqërinë e tij të ngushtë në Shkup në Cafe Bar Versace.

Baby Shop Charli

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors