Shekerinska: Nuk do të lejojmë që njerëzit të rre*zikohen nga zj*arret

Ministrja e Mbrojtjes, Radmila Shekerinska theksoi se sipas informacioneve të tyre, ekziston dyshimi se arsyet e disa prej arsyeve për shpë*rthimin e zj*arreve është faktori njeri.
“Mesazhi im sot, si dhe mesazhi i udhëheqjes së ushtrisë është se Ushtria mbetet vigjilente dhe ne jemi të vendosur në disa vende, ndër të tjera, për të parandaluar përshkallëzimin e mëtejshëm.

Baby Boo

Ne nuk do të lejojmë që ndonjë jetë njerëzore të rre*zikohet për shkak të një sjelljeje të tillë të papërgjegjshme ose kr*iminale”, tha Sheqerinska.
Më herët nga Qendra për Menaxhim me Kr*iza njoftuan se 6 zjarre janë lokalizuar dhe janë vënë nën kontrollon, ndërsa 6 zja*rre ende janë aktive.