Shekerinska: E arritëm të pamundurën, Maqedonia ulet në një tryezë me superfuqitë botërore (Video)

Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, para samitit të NATO-s në Bruksel, nëpërmjet një video – deklaratë drejtuar qytetarëve të Republikës së Maqedonisë potencon se në dy ditët në vijim Maqedonia do të ulet në tryezë të njejtë me superfuqitë botërore, dhe se prej vitit 2008 qytetarët panë çka do të thotë të jetohet në shtet të pasigurtë dhe në rajon jostabil.

“Nesër dhe pasnesër, në Bruksel, Republika e Maqedonisë do të ulet në tryezë të njejtë me superfuqitë botërore.

Baby Boo