Shekerinska: Duhet t’u përshtatemi ndryshimeve të reja klimatike


Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska në konferencën e sotme për shtyp ka falënderuar pjesëtarët e Armatës dhe vendet anëtare të NATO-s për kontributin në shuarjen e zja*rreve në vend. Shekerinska tha se të gjithë shtetet duhet të solidarizohen për pasojat nga ndryshimet klimatike.

“Ndryshimet klimatike po na tregojnë që kjo është normalja e re të cilës duhet t’i përshtatemi dhe të përgatitemi. Kjo situatë e re duhet të na mësoj që jemi një për të gjithë dhe të gjithë për një”, tha mes tjerash Shekerinska.